Wednesday, July 29, 2009

Digital Art & Web Training

Yoooo..hoho..dlm lame aku xpost kt blog aku nie.Huhuuu..sori ar..aku xdpt nk mik gmbar aku dlm hndset xleh nk trnsfer,kable ilang. so xdpt lh nk post pasal keje2 harian ku. aneway, the latest Program from MedialabStudio,"Digital Art & Web Training".Program Khas dibuat utk junior2 ump & mane2 studnt y turut ingt join. come n join us now.

Friday, July 17, 2009

drinkProduction unofficiallyLaunched

Yooo..Alhamdulillah banner utk business dadih ku telah berjaya dibuat n digantung time solat Jumaat tadi.Huhuu..Alhamdulillah business sampingan ku ni semakin bertambah maju.. Hhahaha..
Dadih dadih dadih dadih....singgit 1 singgit 1.. dadih mangga,dadih coklat,dadih starbery, dadih apple, dadih laici, dadih kiwi.... mcam mcam ade ..beli beli..beli..
Special Price:
Masa:Selepas solat Jumaat
Harga:RM1(Dadih,Air Kotak,Air Mineral)

Normal Price:
Masa:Tiap2 malam
Harga:RM1.20 Dadih,RM1(A.kotak,A.Mineral)

Thursday, July 16, 2009

Paper Form Effectiveness Survey


Salam,whatsupp to all my pren..Nie aku de bnde ciikit nk mntk tolong korang. Nie aku ade cikit nk wat kaji selidik berkenaan keberkesanan penggunaan kertas/borang pada masa kini. Harap-harap korang dapat luang sedikit masa utk menjawab survey ini.
Berikut adalah link utk survey ini.

Jawab Survey

Tuesday, July 14, 2009

Backdrop Office MediaLab Studio

Salam,nie backdrop office kiteorg.just nk promote mane tau ade y tetarik utk dapat kan servis drp kami.Untuk makluman blog rasmi MediaLab Studio underdevelopment.. Sekian harap maklum

Monday, July 13, 2009

Tempahan Banner + Free Design

Salam to all my prenn..Meh sape nk buat banner utk mane-mane aktiviti, program atau pun kempen meh buat dengan kami. Boleh terus hubungi saya di no yg tertera di gambar sebelah nie..atau boleh datang terus ke :
MediaLab Studio
Pusat Inkubati UMP
Anjung Utara,Pusat Pentadbiran Utama
universiti Malaysia Pahang

Friday, July 3, 2009

Training di e-Comm Niaga


Salam,geng 2hari lps rbu-khamis,aku n bob telah pergi ke ecomm niaga di semambu utk dpt kn sedikit training utk mengendalikan mesin printing.Alhamdulillah w/pun 2hari shaja tapi dpt jugk sndikit info berkenaan kedai printing ecomm niaga kt semambu tu. Kedai nye ckup simple, sempoi, pekerja 2org,sorg laki sorg pompuan,dua2 couple.Hahha..mcm aku xtau plak.. aino n siti. slma lebih kurang 2ari ni,kiteorg bljar cikit2 cara n print banner,bunting,stiker,backdrop,billboard,n mcm2 lh.. korang enjoy all de picture kt bwh nie.mls ku nk story. ahhhahah..




Kereta Turbo Bob Accident


HANCURRRRRRRRR.......
Beginilah keadaan kete Bob slps accident 2hari y lepas.Kete nie mmber bob yg bwak.Entah g mne nth..tup tupp..tau tau accident.Huhu.. Abes sume plan kiteorg.Dh lh kete nie jdi transport aku n bob ke mne2.adehhhhhhhhh dugaan...dugaan..














































Before Accident









Followers