Friday, October 16, 2009

Laptop Toshiba


Salam,just nk bgtau smlm(15.10.09) agak2 dlm jam6.30ptg gitulh. aku telah membli laptop utk company ku. huhuhuhu..bangga sial dpt beli lptop hasil drp duit compny. Haha.. bynk gak lh smlm ku,yamin,n surya borong brg utk setup kedai printing kami di Kolej Kediaman ke4,UMP. aku beli laptop Toshiba y kecik tue. ok lh wat mase nie utk standby kt kedai. antara brg y ku beli smlm :

  • laptop
  • rak
  • kipas
  • A4 paper
  • amik printer

























En Aziman belanja makan


Huhuhu..sehari selepas showcase ICT day,mr aziman(a.k.a lecturer FSKKP) telah belanja kami kiteorg (aku ,yamin ,zai, khalis, suryanizam) di Restaurant Seafoof Sinar Mesra, Kuantan.

tennkiu mr aziman.ade aje projeck bru ko utk kiteorg.huuhuu..ku pon poning. tp xpe pelung y dtg kan ku gune sebaik nye. Siap dia bwk anak die y comel lgi.

Showcase ICT Day


Salam,isnin & selasa lepas medialab studio crew telah menyertai program ICT Day bertempat di blok W,UMP. Boleh tahan gak lh compny,agenci y turut serta dlm showcase tersebut. Alhamdulillah medialab tidak kurang mengambil kesempatan utk "create network" ngn bebrp company yang berkaitan dengan kami.

Moga2,showcase y kali ke2 kami buat ini dpt mempekenalkan idea2 kami kpd mereka2 y berkmpuan utk invest dlm projek y kami rancangkn. Amiin








Monday, October 12, 2009

Kedai Printing ku

MediaLab Studio Ent

Salam rakan2 ku.Alhamdulillah x lame lagi kedai printing ku akan beroperasi.Harap2 korang meh lh dtg print/photostat kat kedai aku nie yer.. aku bagi hagra special punye.huhuh..cikit ari lgi aku bg poster utk korang yerr.. nie gambo mlm tdi (11.10.09) aku n kwn2 ku g basuh kedai.

mari2 dtg ke kedai aku di alamat

Lot kedai 3A,Kolej Kediaman Ke4,
Universiti Malaysia Pahang

meh lh dtg.hehehehe








Tuesday, October 6, 2009

Menang Cabaran Catur Bistari - Peringkat Negeri Pahang


Salam to all mypren outside there. Yooo just nk update. Huhuu wekend baru nie bnyk tol bnde y b'laku. n ini salah satu y ku nk bgtau. Hari ahad baru nie(03.10.09)Aku,azam, zaizoro, same wak agoes telah menang pertandingan Cabaran Catur Bistari(Terbuka) Peringkat Negeri Pahang. kiteorg menang 2category.

1.Kategori Kumpulan yang paling awal ke Laluan Tijarah
2.Nilai aset tertertingi kumpulan(2nd place)


Hohoho..yang seronok nye kiteorg dpt 30keping vourcer kfc yang bernilai RM10 setiap satu. huhuu..makne nye rm300 lh sume nye..termuntah lh aku mkn ayam kfc je pas nie. hahahaha.
dan lps nie kiteorg akan mewakili negeri pahang utk ke pertandingan akhir catur bistari di johor pada awal bulan 12 nnti. doa2 kan lh kami(atau lebih tepat lg aku) supaya dapat menang kete persona.huhuhuu(aminnnn)

Thursday, October 1, 2009

Baju tradisional Korea


Hahha..amcm ada nmpk mcm org korea tak?hahaha mcm mafia je ku tgk.Hhuhuuhu.. Time nie pkai dpt pakai baju percuma di depan Korea Palace.

Kawan2 bru di korea
















Hohohoho..lupe plak ku nk introduce kt korang kwn2 baru y kami jmpe time g korea tue.Meh aku perkenalkan.

Berdiri dari kiri(cat,mr chu,otch,silvia,jophel,yamin,khalis)

Duduk dari kiri(kyungjin,aku)

Cat & Otch
-come from thailand
-2nd place video cateogory



Jophel
-come from philiphine
-1st place photo category
-katolik



Silvia
-come from singapore
-2nd place photo category
-freethinker

Followers